4 porcijoms reikės     

 

500 g virtų pupelių (skardinė konservuotų)

2 saliero stiebų         

1/4 kopūsto

2-3 pomidorai

2 svogūnai

3 morkos

1 v.š. ghee sviesto

2 lauro lapai

1 arbat.š ciberžolės

po 1/4 arbat.š kmynų ir kumino

1 arbat.š garstyčių sėklų

Eiga:

*Ištirpinti sviestą, į jį suberti visus prieskonius ir pakaitinti minutę.

*Sudėti kubeliais supjaustytus svogūnus ir griežinėliais supjaustytas morkas. Pakepti 2-3minutes  (120C ant Saladmaster keptuvės).

  • Suberti pomidorus, saliero kotus supjaustytus griežinėliais ir susmulkintus kopūstus. Pagardinti druska, išmaišyti ir uždengus troškinti 15minučių (125C Saladmaster) Ant kitų keptuvių gali trukti vandens, tad įpilkite arba pomidorų sulčių, arba vandens.
  • Pabaigoje suberkite pupeles, išmaišykite ir palikite sušilti. Patiekite su žalumynais.