Saldūs grikiai

1,5 stiklinės išbrinkintų grikių’10-12 džiovintų slyvū-pasmulkinti

15 g goji uogų

10-12 džiovintų slyvų supjaustytų gabaliukais

2 v.š. moliūgų sėklų

2 v.š. sėmenų aliejaus

1 a.š. ghee sviesto

1 a.š. ciberžolės

Žiupsnis druskos

EIGA:
1. Puode ištirpinti ghee sviestą, suberti ciberžolę, išmaišyti.

2.Supilti išbrinkintus grikius +50ml vandens ir pakaitinti ant nedidelės ugnies, kad jie sušiltų iki 70C temperatūros.

3.Įmaišyti uogas ir slyvas. Patiekiant apibarstyti moliūgų sėklomis, pašlakstyti aliejumi.

 

Skanaus!

Subalansuotos mitybos ekspertė

Rita Šilenskeinė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *