Saldūs grikiai

1,5 stiklinės išbrinkintų grikių,

10-12 džiovintų slyvų- pasmulkinti,

15 g goji uogų,

10-12 džiovintų slyvų, supjaustytų gabaliukais,

2 v. š. moliūgų sėklų,

2 v. š. sėmenų aliejaus,

1 a. š. ghee sviesto,

1 a. š. ciberžolės,

žiupsnis druskos.

Eiga:
1. Puode ištirpinti ghee sviestą, suberti ciberžolę, išmaišyti.

2. Supilti išbrinkintus grikius +50 ml vandens ir pakaitinti ant nedidelės ugnies, kad jie sušiltų iki 70C temperatūros.

3. Įmaišyti uogas ir slyvas. Patiekiant apibarstyti moliūgų sėklomis, pašlakstyti aliejumi.

Skanaus!

Subalansuotos mitybos ekspertė

Rita Šilenskeinė

Susiję produktai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *