Į klausimą: “Ką mažoji anūkėlė nori pusryčiams?” Gavau atsakymą: “močiute, tu ką nežinai, kad pusryčiams reikia valgyti tik košes! Nesiūlyk man negero maisto!” Na, esu tikra, kad mano pamaina jau auga:)

Senelių ir anūkės košė, bet tinka ir tėveliams:

100 g rudos spalvos bolivinės balandos

150 g ekologiškų pilno grūdo avižų dribsnių

2-3 šaukštai sumaltų ekologiškų srėmenų sėklų

1 šaukštas sviesto

Eiga:

1. bolivines balandas virti 15 minučių didesniame vandens kiekyje

2. suberti avižinius dribsnius, pasūdyti, išmaišyti. Jei reikia, papildyti dar verdančio vandens, uždengti ir palikti 10 m inučių šiltai.

3. Įmaišyti į košę šaukštą sviesto ir patiekiant pabarstyti maltais sėmenimis. Jei kažkam norisi saldaus, galima įsipjaustyti kelis natūralius džiovintus abrikosus ar pašlakstyti Fibre Sirup Clear saldikliu.

Fiber sirupas yra saldus kaip medus, pagamintas su naudinga probiotine ląsteliena. Jis yra ne tik puikaus skonio, bet ir nekenkia kūnui. Fiber sirupas pagamintas iš augalinio pluošto