Obuolių-aronijų saldainiai

Obuolių-aronijų saldainiai

800 g obuolių skiltelių

200 g aronijų

300 g bananų (3 vnt)

150 g linų sėmenų išspaudų arba maltų sėmenų

Eiga:

Visas uogas ir vaisius suberti į plaktuvą ir suplakti iki tyrelės.

Įmaišyti maltus sėmenis ar smulkias išspaudas ir dar kartą perplakti.

Labai plonai (apie 3 mm) ištepti ant daugkartinio silikoninio kilimėlio ar kepimo popieriaus. Džiovinti džiovyklėje, kol pilnai išdžius arba orkaitėje 5-6 val 80C su oro pūtimu. Sukarpyti/ susukti ir laikyti sausame, sandariame inde.

Išeiga- 3 skardos arba visi Zylės džiovyklės padėklai.

Obuolių-aronijų saldainiai

 

Obuolių-aviečių saldainiai

700 g obuolių skiltelių

300 g aviečių

120 g šermukšnių uogų

260 g (2vnt.) bananų

100 g sėmenų išspaudų ar maltų sėmenų

Eiga ta pati.

Obuolių-aronijų saldainiai

Ritos Šilenskienės portretas

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė

Landing 2

Kviečiu prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinuosi 2-3 naujais ir sveikais receptais ir straipsniais apie įvairius mitybos ir geros savijautos aspektus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *