„Nomeda“ saldainiai

Ingredientai:

270 g natūralių datulių be cukraus (nuplauti po tekančiu vandeniu),

350 g anakardžio riešutų (nuplauti po tekančiu vandeniu),

1 apelsinas (160 g, nuluptas),

30 g 100 proc. kakavos arba kakavos gėrimo be cukraus,

1 a. š. cinamono,

80 g ištirpinto kakavos sviesto ,

70 g sėmenų išspaudų arba 50 g maltų sėmenų,

Papuošimui: 1 v. š. sezamo sėklų ir 20 g goji uogų.

Eiga:

1. Nuplauti riešutus ir datules. Suberti į plaktuvą datules ir pasmulkinti 15 sek. Po to suberti riešutus ir sumalti 15-20 sek.

2. Sudėti likusius ingredientus ir perplakti apie minutę. 

3. Formą galima pabarstyti maltais riešutais/kokoso drožlėmis ar sėklomis (aš barsčiau sėmenų išspaudomis). Išdėti į plokščią indą, išlyginti, pabarstyti goji uogomis ir sezamo sėklomis. Švelniai įspausti ir palikti sustingti 2-3 valandas. Supjaustyti ir mėgautis 1-2 kubeliais per dieną.

„Nomeda“ saldainiai

„Nomeda“ saldainiai

„Nomeda“ saldainiai

 

Subalansuotos mitybos ekspertė

Rita Šilenskienė

„Nomeda“ saldainiai

 

Susiję produktai

3.99
Akcija!
5.15
6.90

 

 


Landing 2

Kviečiu prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinuosi 2-3 naujais ir sveikais receptais ir straipsniais apie įvairius mitybos ir geros savijautos aspektus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *