Kasi daržuose pūpso mano mėgstamos spalvos moliūgai, tai jie greitai transformuojasi arba į troškinius, arba blynelius. Šį kartą kepiau pietums su nuriebalintais kokosų miltais. Nesinorėjo po tokių pietų nei užkandžiauti, nei gausios vakarienės.

INGREDIENTAI:
4 kiaušiniai
4 šaukštai Sukrin Gold
4 šaukštai ekologiškų kokoso miltų
1 šaukštelis psyllium husk luobelių (balkšvojo gysliočio)
400 g moliūgo

Cinamonas ir / arba kardamonas pagal skonį

INSTRUKCIJA:
Sudėti visus ingredientus į plakiklį ir suplakti iki tyrelės. Palikti 10 minučių išbrinkti ir kepti ant įkaitintų riebalų (kokoso aliejaus ar ghee sviesto)

Pastaba: kadangi šeimininkių šaukštai nevienodžio dydžio, po 10 minučių tešla turi ne piltis, o dribti nuo šaukšto kaip tiršta grietinė. Jei gavosi per tiršta, praskieskite vcandeniu ar pasukomis. Jei per skysta, įberkite vienų ar kitų miltų ir vėl lukterkite.

Patiekite su savo mėgstamiausia uogiene be cukraus ar uogomis-avietėmis, šilauogėmis, keptais orkaitėje obuoliais.