Moliūgų-morkų blyneliai

Tai patiekalas, kuris gali šeimoje patenkinti skirtingus poreikius: valgantiems vegetarišką maistą, mėgausis su trintomis uogomis, valgantys tik žuvį – užsidės sūdytą lašišą, o vaikams galima pašlakstyti skystu medumi ar agavos sirupu.

Moliūgų-morkų blyneliai – 4 porcijos:

Moliūgų-morkų blyneliai – gaminimas:

  1. Visus išvardintus ingredientus suplakti mikseriu.
  2. Keptuvę patepti kokoso aliejumi arba naudoti ne daugiau 1 a.š. aliejaus vienam kepimui.
  3. Blyneliai gali būti gardinami sūdyta lašiša bei citrinos griežinėliu.

Rita Šilenskienė

Skanaus jums linki,

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.