Moliūgų metas! Pasiūlysiu jums daugybę gardžių, sveikų patiekalų su šiuo žiemos lobiu. Pusrytiniai blyneliai tokie sotūs, kad iki pietų pilvas bus patenkintas, o jūs laimingi.
5 keptuvės:
1 didelis svogūnas (100g)
2 morkos (230 g)
3 kiaušiniai (150g)
160 g raugintų pasukų arba augalinio pieno
Po 1 a.š. Cinamono,druskos ir muskato
Viksą suplakti maišytuvu apie 30-40sek.
Pridėti sausus produktus:
70 g avižų sėlenų
200 g pilno grūdo avižų dribsnių ar miltų
Viską išmaišyti. Palikti pastovėti 10 min.
Tuo tarpu smulkiai sutarkuoti gabaliuką moliūgo –380 g moliūgo tarkių (saladmaster NR.1) ir įmaišyti į tešlą.
Pirmą kartą keptuvę įkaitinti stipriau, išlydyti 1 a.š ghee sviesto ir sudėti blynelius. Sumažinti ugnį ir uždengti. Po to kepti ant vidutinės ugnies, uždengus. Apversti ir vėl uždengti. Taip sumažinsite riebalų poreikį, nes neišgaruos daržovių drėgmė. Valgiau su 5 min garintais  obuolais 
ir sutrintais be cukraus.