Mano šviežia “Vegeta”

Šviežia “Vegeta” tai mano pagrindinis prieskonis mėsos ar žuvies faršo paskaninimui, ir ne tik. Dievinu šį prieskonį ir nebijau jo kvapo, nes turime labiau bijoti negero organizmo kvapo, kuris atsiranda esant užterštam organizmui, o ne žolių ir žolelių kvapo.

Išeiga 1,5 litro:

Eiga:

Viską sudėti į plakiklį ir suplakti iki žalios vientisos masės.

Pastaba: galima dėti visokių žolelių, kurios auga darže (šalavijai, raudonėlis, bazilikai ir t.t.) Susikurkite savo vegetą ir džiaukitės nuostabiais antioksidantais. Skanu tiesiog užsitepti ant skrebučio su sviestu.

 

Sudėti į stiklainiukus, užsukti ir laikyti šaldytuve. Prieš užsukant užpilti šaukštą aliejaus.

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt

Susiję produktai

 


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


3 komentarai po “Mano šviežia “Vegeta”


  1. Rima komentuoja:

    Aš pasidariau, kamblius su krapais druska ir sviestu. Labai skanu ant duonos, skrebučio, ar ant virtų šviežių bulvių.

  2. Egle komentuoja:

    Labai skani “vegeta”.
    Jei atvirai, tai nežinojau kas tie kambliai????
    Nuvažiavom į kaimą pas uošvius, klausiau anytos gal žino kas tie kambliai ir gal turi jų. Deja, neturėjo.
    Bet… Išėjau į lauką migdyti sūnelio ir besivažinėdama po kaimelio gatvę, pamačiau vieno kiemo lysvėje beaugančius kamblius. Grįžusi namo paklausiau anytos gal žino kas gyvena tam name ir gal galėtų paprašyti leisti pasiskinti man tų kamblių????????
    Štai toks skanus nuotykis.
    Visiems skanaus????