Greičiausias būdas pavalgyti vakarienę, dažnai baigiasi nesveikais arba netinkamais produkltų derinimais ar pasirinkimais. Galiu jums pasiūlyti “greito”, bet labai sveiko maistro alternatyvą- jaunų sojos puplelių be gliuteno ekologiškus makaronus.

Žaliųjų sojos ir mungo pupelių “FETTUCCINE” ekologiški makaronai

Na o prie jų, kaip ir prie kitų baltyminių produktų pridėkite didelę lėkštę salotų.

2 asmenims:

1 pakelis makaronų, virti ne ilgiau 4 minučių. Išvirus pagardinti druska, pipirais, 1 š alyvuogių ar avokadų nerafinuotu aliejumi ir 1 a.š. sviesto.

Salotoms:

2 morkos, šiaudeliais

1/2 raudonojo svogūno, plonais griežinėliais

10 juodųjų alyvyogių, suplėšyti

1 saujos gražgarstyčių, pasmulkinti

2 saliero stiebai, plonais griežinėliais

1 raudona paprika, smulkiais kubeliais

truputį raudonojo kopūsto, smulkiomis juostelėmis

Užpilui: 1/2 citrinos sultys, 1 š sezamo pastos, 1 š sėmenų aliejaus, druskos, pipirų

Visus salotų ingredientus sumaišyti.