Daržovės su lęšiais arba sūdyta žuvimi-2 porcijos:
3 stambios morkos, 0,5 cm storio griežinėliais
1 didelis svogūnas, kubeliais
2 saliero stiebai, gabaliukais
10 cm stambios naminės cukinijos, piršto storio griežinėliais
1 š ghee sviesto
Prieskoniai: po 1/2 a.š. kario, kuminų ir pipirų, 1 a.š. čiobrelių, 5-6 kario lapai arba 2 lauro lapai, 3 skiltelės česnako. Druskos nereikia, jei valgome su sūdytu upėtakiu ar kita sūria žuvimi.

Daržovių gaminimas:
1. Ištirpinti sviestą, suberti visus sausus prieskonius, apkepti su svogūnais 2 min. be dangčio ant nedidelės kaitros (SMaster 105C).
2.Suberti morkas, uždengti ir patroškinti 7 min. Kaitra minimali.Jei gaminate troškintuve, įpilkite 80ml vandens ,kaitra minimali.(Saladmaster vandens papildomai nereikia, 110C).
3.Suberti salierus ir cukiniją, uždengti, troškinti dar 10min.
4.Išjungus suberti kapotus česnakus ir viską išmaišyti. daržovės turi būti traškios, neperkeptos!

Valgyti su lęšiais arba lašiša. Galime prie daržovių rinktis lęšius. Juos gardinti 1 š. kanapių aliejumi, vos druska, 1 a.š. sviesto.