Dviejų kopūstų blynai

Ingredientai:

3 kale kopūsto lapai

200 g baltagūžio kopūsto

1 didelis svogūnas

1/2 jaunos cukinijos

1 a.š druskos

2 v.š. Ghee sviesto

4 M dydžio kiaušiniai

1 stiklinė sorų miltų

1 a.š. Gysločio miltelių

Eiga:

  1. Visas daržoves nuplauti, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir sudėti į plakiklį.
  2. Suberti druską, sudėti minkštą sviestą ir kiaušinius. Suplakti nedideliu greičiu, kad dar liktų gabaliukų 0. Įmaišyti miltus ir gysločio miltelius. Konsistencija turi būti kaip tirštos grietinės.
  3. Kepti ant ghee sviesto, uždengti keptuvę dangčiu.

 

4 komentarai po “Dviejų kopūstų blynai

  1. Alvina komentuoja:

    Ačiū Ritai už puikų receptą, gera proga sunaudoti šaldytus kale, o sorų miltus lengva pasigaminti, tereikia sumalti soras kavamale. Skanių blynų visiems.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *