Citrininė ryžių quinoa su kopūstų saldžiarūgščiais kopūstais

 4 asmenims arba dviems dienoms

1 stiklinė Baltos bolivinės balandos sėklų-išvirti dvigubame kiekyje vandens

1 stiklinė virtų natūralių ryžių-išvirti dvigubame kiekyje vandens, su žiupsniu druskos

1 stiklinė šaldytų žirnelių (vasarą-šviežių)

3 š kanapių sėklų be luobelių

Sauja špinatų lapelių

Saujelė petražolių– sukapoti smulkiai

Didelė citrina,  2-3 v.š. ghee sviesto,

EIGA:

Plačioje keptuvėje ištirpinti sviestą, suberti kruopas, žirnelius, įpilti vandens, pagardinti druska. Uždengus trošklintuvą pašildyti apie 4-5 min. Prieš patiekiant, apšlakstyti išspaustomis citrinos sultimis, įmaišyti špinatų lapelius, sukapotas petražoles. Įdėjus į lėkštę, pabarstyti kanapių baltymais ar sėklomis.

Patiekti su salotomis.

SALOTOMS:

1 stiklinė baltagūžio kopūsto

1 stiklinė raudonojo kopūsto

1 stambi morka-kuo smulkesniais šiaudeliais

Padažui: 2-3 š extra virgin aliejaus, 1/2 citrino sulčių arba 2 v.š. obuolių acto, druskos, pipirų,  po 1 arbat.š. garstyčių ir Syrup gold ar medaus.

Sumaišyti visus ingredientus.

Natūralūs saldikliai

Sukrin syrup gold

9.95

Natūralūs saldikliai

Nicks Fiber Syrup Honey

7.45

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *