Avinžirnių trintinys-burokėlių humusas

Šis patiekalas buvo pateiktas LRT laidoje “Klauskite daktaro” 2019 metais kovo 7 dieną. Labai informatyvi laida apie super prieskonius-adaptogenus ir apie avinžirnius galite peržiūrėti paspaudę čia:.

Mano receptai nuo 40-tos laidos minutės

Humusas su burokėliais

Taip valgant išsivalo visi vidaus organai, o taip pat pagerėja veido spalva ir bendra savijauta, sustiprėja imunitetas ir atjaunėjęs veidas įgyja natūralų sveiką raudonį. Todėl nebereikia ryškinti skruostų raudonio burokėliais – geriau naudokite juos maiste.

120 g burokėlis

4 skiltelės česnako

1 citrina be odos

400 g virtų pupelių

50 ml alyvuogių aliejaus

2 šaukštai sezamo pastos tahini

pagal skonį druskos ir pipirų

                                                           Būkite sotūs ir sveiki

Subalansuotos  mitybos ekspertė Rita Šilenskienė         

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *