Alergiškiems mažiesiems

Daugelis vaikų negali valgyti pieno produktų, kiaušinių, kviečių. Cukrus yra vienas iš tų produktų, kuris dar labiau organizme maitina visokius grybelius ir blogąsias bakterijas. Tačiau mūsų mažieji nori saldumynų,o alergiškiems palepinti galite išsikepti mažuosius kleksiukus.saldymynai alergiškiems
Reikės:
Eiga:
  1. viską be miltų suplakti plakiklyje iki košelės. Išimti į maišytmo dubenį.
  2. Suberti miltus ir šaukštu gerai išmaišyti. Tešla turi vos lipti prie rankų.
  3. Kabinti šaukšteliu, drėgnomis rankomis suformuoti rutuliuką, įspausti duobutę,dėti ant kepimo popieriaus, įspausti moliūgo sėklų ar riešutuką (jei nealergiški). Kepti 15min./180C. Atvėsinti. Laikyti sandariame inde.
sausainiai alergiškiems
Daugiau sveikų receptų rasite: https://pirmassaukstas.lt/sveiki-receptai/

Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.