Kokosiniai rutuliukai – tinka KETO

Kokosiniai rutuliukai – 30 vnt. – ingredientai:

A ingredientai:

B ingredientai:

C ingredientai:

Gaminimo eiga:

  1. A ingredientus sudėti į plakiklį ir sumalti iki miltų. 10-15sek./10. Palikti inde.
  2. Sudėti B ingredientus į plakiklį ir dar kartą viską suplakti iki minkštos košelės. 30sek./10.
  3. Atskirame dubenyje sumaišyti C ingredientus ir į juos supilti plakiklio turinį. Viską gerai permaišyti.

Formavimas ir kepimas:

  1. Formuoti vandenyje pamirkytu šaukštu ar ledų šaukštu ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
  2. Kepti apie 20min./170C su oro pūtimu, kol gražiai paskrus.
  3. Atvėsinti tik tuomet nuimti nuo skardos. Laikosi labai ilgai, nedžiūsta. Šaldytuve galima laikyti 3-4 savaites.

kokosiniai rutuliukai

100 g produkto maistingumas:

Kaloringumas, kcal Baltymų, g Riebalų, g Angliavandenių, g
653 9 128 7

Skanaus jums linki,

Rita Šilenskienė

Ritos Šilenskienės portretas

Dietistė ir “Pirmo Šaukšto” įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.