Kerobos kokosiniai sausainiai

Kerobos kokosiniai sausainiai –  ingredientai:

Papildomai: 32 riešutai papuošti sausainiusingredientai

Kerobos kokosiniai sausainiai – gaminimo eiga:

  1. Į plakiklį sudėti kokoso riešuto minkštimo gabaliukus, suberti anakardžių ar lazdyno riešutus ir sumalti kuo smulkiau. 15sek./7.Palikti inde.
  2. Sudėti į indą sviestą, eritritolį, apelsino gabaliukus ir kiaušinius. Suplakti iki vientisos masės. 1min./7. Palikti inde.
  3. Suberti kerobos miltus ir sumaišyti iki vientisos masės. 40sek./6. Gausis minkšto sviesto konsistencijos tešla.
  4. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir dviem šaukštais formuoti sausainukus: vienu pakabinti, kitu nubraukti ant skardos. Įspausti po riešutuką. Išeiga – 2 kepimo skardos (32 vnt. /760g).
  5. Kepti 17-20min./175C su oro pūtimu. Stebėti, kad neapdegtų. Būtina atvėsinti.

Pastaba: jei neturite šviežio kokoso, mėginkite keisti kokoso drožlėmis, tik dėkite jų apie 80g.

sausainiai

         Maistinė vertė viso produkto:                                   Maistinė vertė 100g produkto:

  • Kalorijos                 2591,5kcal                                    Kalorijos              341 kcal
  • Angliavandeniai     246,3 g (su skaidulomis)              Angliavandeniai  32,5 g (su skaidulomis)
  • Skaidulos                99,8 g                                           Skaidulos           13,3 g
  • Baltymai                  41,4 g                                           Baltymai             5,5 g
  • Riebalai                   192,3 g                                         Riebalai              25,3 g

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *