Knyga “Sveikata nuo pirmo šaukšto”

21.00

Jaunystei ir sveikatai subalansuoti receptai ir patarimai
Kai žmogus išgirsta diagnozę apie jį užklupusią ligą, suklūsta: „Kodėl aš?“ Tikslaus atsakymo neduos nė vienas gydytojas. Viena iš galimų priežasčių – netaisyklingi mitybos įpročiai ir netinkamos maisto gaminimo tradicijos.

Nuo pirmų puslapių trys ekspertės bando prisibelsti į skaitytojo širdį ir protą, nes iekada ne per vėlu pradėti sveikai maitintis, kitaip gyventi, suvokti kam, kaip ir kodėl valgai…

Verslo sprendimai, šeimos aptarimai, liūdnos ir linksmos gyvenimo akimirkos nepraeina be maisto ir užstalės. Kaip maistas keičia tarpusavio santykius, pasitikėjimą, karjerą ir , apskritai, gyvenimą, rasite įžvalgas pasklaidę knygos lapus.
Šioje knygoje rasite gardžius ir paprastus subalansuotos mitybos ekspertės, akademijos „Pirmas šaukštas“ vadovės Ritos Šilenskienės receptus ir dviejų gydytojų – vaikų gastroenterologės Birutės Čijunskienės ir onkologės chemoterapeutės Editos Juodžbalienės – patarimus, kaip puoselėti sveikatą.
• Subalansuotos mitybos principai ir mažiems, ir dideliems.
• Samprata apie maisto poveikį kiekvienai kūno ląstelei.
• Originalūs ir paprasti receptai be cukraus ir gliuteno.
• Šeimos gidas po skonių ir spalvų pasaulį.

Turime

Download Catalog