- 100% natūralis
- 0 kalorijų
- saldumas kaip įprasto cukraus 1:1
- nesukelia gliukozės šuolių kraujyje
Eritritolio pudra puikiai tinka bet kokių desertų ir patiekalų gamybai.
Naudokite kaip ir įprastą Sukrin: dėkite jo į karštus gėrimus ir patiekalus. Lengvai ištirpsta net ir šaltame maiste ar gėrimuose.
Sukrin sudaro eritritolis, kuris yra vaisiuose, daržovėse ir grybuose. Sukrin pagamintas natūralaus fermentavimo būdu, jame nėra dirbtinių priedų.
Jis gaminamas iš natūralių, ne GMO produktų ir yra sertifikuojamas kaip maistas be gliuteno.
SUKRIN tapo mėgstamas žmonių, norinčių sulieknėti, besilaikančių mažo angliavandenių ir kalorijų kiekio mitybos plano, sergančių diabetu, onkologinėmis ligomis, propaguojančių Paleo bei Keto mitybą.
Produkto vertė 100 g:
Energetinė vertė: 0 kcal | Riebalai: 0 g | Angliavandeniai: 0 g | ląsteliena: 0 g | Baltymai: 0 g | Druska: 0 g
Kilmės šalis: Norvegija.
Sudėtis: eritritolis (>99%), stevijos glikozidas.
Privalumai:
*Gamtinės kilmės ir natūralus gamybos procesas.
*O angliavandenių ir O kalorijų!
*Antioksidantas
*Nepažeidžia dantų, saugo nuo apnašų ir karieso
*Sveika cukraus alternatyva
*Nesukelia gliukozės šuolių kraujyje
* Glikemijos indeksas (GI) = O
SUKRIN eritritolio pudra 100% saugi ir natūrali
Daugelis žmonių jau žino cukraus žalą ir stengiasi jo atsisakyti. Taip pat žinomas neigiamas dirbtinių saldiklių poveikis. Todėl šis saldiklis – norintiems gyventi sveikai ir mėgautis saldumu.
Sukrin sudaro eritritolis, kuris yra vaisiuose, daržovėse ir grybuose. Eritritolis natūraliai randamas tokiuose maisto produktuose kaip kriaušės, vynuogės, melionai.
Sukrin gaminamas natūraliu fermentacijos procesu, kuriame kaip žaliava naudojamas vynuogių cukrus. Tai toks pat metodas kaip vyno ir jogurto gamyba. Po fermentacijos produktas išvalomas, šildomas ir filtruojamas, kad nebūtų jokių likučių. Todėl visiškai saugu naudoti Sukrin net jei netoleruojate mielių, grybų ar turite Candida.
SUKRIN + yra su stevia ir 2 kartus saldesnis nei cukrus.
SUKRIN 1 taip pat yra su trupučiu stevijos, todėl atitinka saldumas įprastam cukrui.
SUKRIN EKO yra kaip cukrus ir atitinka 80 proc. cukraus saldumui.
Palyginkite saldiklių glikeminį indeksą ir pamatysite, kad tik du natūralūs saldikliai STEVIA ir SUKRIN yra palankūs sveikatai ir tinka diabetu, onko, nutukimu sergantiems ir, žinoma, sveikiems žmonėms.
Sukrin – tai norvegiškas prekės ženklas. Praėjus 10 metų po pirmos pakuotės išleidimo, Sukrin įsitvirtino pasaulio rinkoje ir yra parduodamas 25 šalyse.
Dėmesio: vienu kartu nevartoti daugiau nei 30g produkto, nes gali jaustis liuosuojantis poveikis
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.