Žemės riešutų kremas, žinomas kaip „Peanut butter“, yra atkeliavęs iš Amerikos.
Gamindami šį kremą, naudojame skaniausius žemės riešutus. Juos paskrudinus ir sumalus, gauname tradicinį ir abejingų nepaliekantį skonį, o kreme esantys riešutų gabaliukai suteikia papildomo traškumo.
Rekomenduojame tepti ant trapučio, dėti koktelius, košes, ragauti su vaisiais ar naudoti kepant šokoladinius pyragus ar sausainius.
Galima pasirinkti iš dviejų kremo rūšių: kreminis arba traškus (su gabaliukais).
Mūsų kremuose nenaudojami nereikalingi pridėtiniai aliejai, cukrus ar druska.
Sudedamosios dalys: kepinti žemės riešutai
Gali pasitaikyti anakardžių, pistacijų, migdolų, makadamijos, lazdynų, pekano, bertoletijų, graikinių riešutų pėdsakų. Taip pat kakavos ir kokoso.
Laikyti sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje. Atidarius sunaudoti per 3 mėnesius. Paviršiuje gali nusistovėti natūraliai išsiskyręs riešutų aliejus, tai – natūralus procesas, nekeičiantis gaminio savybių. Prieš naudojimą išmaišyti.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.