Sudedamosios dalys: kepinti anakardžių riešutai, kepinti lazdynų riešutai, kakavos milteliai.
Gali pasitaikyti žemės, pistacijų, migdolų, makadamijos, anakardžių, pekano, bertoletijų, graikinių riešutų pėdsakų. Taip pat kokoso.
Laikyti sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje. Atidarius sunaudoti per 3 mėnesius. Paviršiuje gali nusistovėti natūraliai išsiskyręs riešutų aliejus, tai – natūralus procesas, nekeičiantis gaminio savybių. Prieš naudojimą išmaišyti.
Maistinė vertė (100 g.): energinė vertė: 680 kcal/2845,12 KJ, baltymų 16,7g., riebalų 55,1g. (iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 6,9g.), angliavandenių 24,9g. (iš kurių cukrų: 3g.), druskos 0g.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.