Sudedamosios dalys: kepinti anakardžių riešutai, kepinti migdolų riešutai.
Gali pasitaikyti žemės, pistacijų, migdolų, makadamijos, pekano, bertoletijų, graikinių riešutų pėdsakų. Taip pat kokoso.
Laikyti sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje. Atidarius sunaudoti per 3 mėnesius. Paviršiuje gali nusistovėti natūraliai išsiskyręs riešutų aliejus, tai – natūralus procesas, nekeičiantis gaminio savybių. Prieš naudojimą išmaišyti.
Maistinė vertė (100 g.): energinė vertė: 580kcal/2426KJ, baltymų 19g., riebalų 48g. (iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 8g.), angliavandenių 28g. (iš kurių cukrų: 4 g.), druskos 0g.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.