Mažesnio riebumo kokosų miltai sugeria daugiau skysčio nei dauguma kitų miltų, taigi, dalinai pakeitus įprastus kepimui skirtus miltus kokoso miltais, turėtumėte naudoti atitinkamą kiekį skysčio (skysčius pilkite nedideliais kiekiais, kol gausite norimą rezultatą).
Rekomenduojama į bet kokių kepinių tešlą dėti 30 – 20% kokosų miltų. Nors patiekalų gamybje galima naudoti tik kokoso miltus, mes rekomenduojame juos maišyti kartu su kitais miltais (grikių, avižų, sezamų, bolivinės balandos ir t.t.), nes jie gali nepakankamai gerai sukibti į tešlą.
Šie smulkūs mažesnio riebumo kokosų miltai puikiai tinka kaip tirštiklis padažams, desertams ir gėrimams. Taip pat po šaukštą kokosų miltų įmaišius į pusrytinę desertinę košę ar dribsnius – galite sumažinti saldumo poreikį, nes jie yra šiek tiek saldūs. Kokoso miltai ilgam suteikia sotumo, aprūpina organizmą skaidulomis.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.