Sudėtinės dalys: avižų skaidulos be glitimo.
Maistinė vertė (100 g.): energinė vertė: 804 kJ/200 kcal, riebalų: 0.3 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g), angliavandenių: 0 g (iš kurių cukrų: 0 g), skaidulų: 98 g, baltymų: 0.2 g, druskos: 0 g.
Gamintojas: Funksjonell Mat, Oslas, Norvegija.
Platintojas: UAB Kuri kuria, M. Katkaus g. 5, Vilnius, Lietuva.
Naudojimas: recepte dalį miltų galima pakeisti šiais avižų skaidulų miltais, tačiau keisdami – būtinai keiskite tūriu, o ne svoriu – pavyzdžiui, 200 ml kvietinių miltų į 200 ml avižų pluošto (100 ml avižų pluošto sveria 22 gramus). Šie miltai pritraukia ir sulaiko daug skysčio – iki 4-6 kartų didesnio už savo svorį. Norėdami gauti gerą rezultatą, į savo receptą turėsite įpilti papildomų skysčių, kol pasieksite norimą konsistenciją.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.