Sukrin – Cukrinas

Džiaugiamės pristatydami JUMS naują funkcinio maisto (“Functional Foods”) produktą -SUKRIN.

SUKRIN – tai sveika cukraus alternatyva! JOKIŲ ANGLIAVANDENIŲ IR KALORIJŲ NETURINTIS NATŪRALUS CUKRAUS PAKAITALAS!

Jis saldus kaip cukrus, bet naudingas organizmui.

Sukrino nauda sveikatai:
“Sukrin” veringas net tik dėl to, kad tai natūralus saldiklis be kalorijų ir angliavandenių, bet ar žinote, kad tai tikrai sveika?

*Sukrin gali pagerinti dantų būklę. Jis apsaugo jūsų dantis, stabdydamas bakterijų augimą burnoje, sumažina ėduonies poveikį.

*Veikia kaip antioksidantas. Tyrimai rodo, kad Sukrinas gali kovoti su laisvaisiais radikalais organizme.

*Gali padėti apsaugoti kraujagysles nuo žalojančio perteklinės gliukozės ir jos svyravimų poveikio.

Jis  gaminamas iš natūralių, ne GMO produktų ir yra sertifikuojamas kaip maistas be gliuteno.

SUKRIN tapo mėgstamas žmonių, norinčių sulieknėti, besilaikančių mažo angliavandenilių ir kalorijų  kiekio mitybos plano, sergančių diabetu, onkologinėmis ligomis, propaguojančių  Paleo bei Keto mitybą.

Viena pakuotė: 500g biraus, smulkaus kristalinio SUKRIN saldiklio

Produkto vertė 100 g:

Energetinė vertė/0 kcal  |  Riebalai: 0 g  |  Angliavandeniai: 0 g*  |  ląsteliena: 0 g  |  Baltymai: 0 g  |  Druska: 0 g

7.90

Liko 4

Platesnis aprašymas

0 Shares

Privalumai:

*Gamtinės kilmės ir natūralus gamybos procesas.

*O angliavandenių ir O kalorijų!

*Antioksidantas

*Nepažeidžia dantų, saugo nuo apnašų ir karieso

*Sveika cukraus alternatyva

*Nesukelia gliukozės šuolių kraujyje

* Glikemijos indeksas (GI) = O

 

Unikalios savybės:

BEVEIK tas pats saldumas, išvaizda ir skonis  kaip cukraus.

Sukrin – tai norvegiškas prekės ženklas. Praėjus 10 metų po pirmos pakuotės išleidimo, Sukrin įsitvirtino pasaulio rinkoje ir yra parduodamas 25 šalyse.

Naudojimo sritys: bet kur, kur norėtumėte naudoti valgomąjį cukrų.

Kepant kepinius net nereikia dėti tiek pat cukraus, nes jis pasidaro saldesnis. Dedant įpratsą kiekį į kepinį atrodo net per daug cukraus atariama mažinti iki 20%  recepto cukraus).

Tyrimai rodo, kad Sukrin neveikia organizmo cukraus ar insulino kiekio kraujyje. Sumaišydami Sukrin su FiberFin ir migdolais maisto gaminimui, galite dar labiau sumažinti cukraus kiekiui kraujyje poveikį.

Sukrin panašus į paprastą cukrų, tik ne toks saldus – maždaug 30 % mažiau saldus nei cukrus. Jį galima naudoti visur,  kur iki šiol dėjote cukrų: į  košes, karštus gėrimus, kepinius, padažus, uogienes ir t.t. Yra klasikinis ir biologiškai sertifikuotas Sukrin.

Sukrin sudaro eritritolis, kuris yra vaisiuose, daržovėse ir grybuose.
Sukrin pagamintas natūralaus fermentavimo būdu, jame nėra dirbtinių priedų.

Rekomendacija: jei bus naudojamas per didelis SUKRIN saldiklio kiekis, skonis gali  turėti aušinimo efektą ar metalo poskonį. Kepiniai, pagaminti su pernelyg dideliu šio saldiklio kiekiu, gali pasirodyti sausi ir sunkūs. Nepatarima naudoti daugiau kaip 20% viso recepto  cukraus kiekio.

 

0 Shares

Atsiliepimai (0)

Būkite pirmoji parašius atsiliepimą!

Parašykite pirmą atsiliepimą apie “Sukrin – Cukrinas”