Tamsus šokoladas su stevia

Tai tamsus šokoladas be pridėtinio cukraus, palmių riebalų ir nepaprastai gero kakavos skonio. Jis maloniai tirpsta burnoje, neapvelia liežuvio, negadina dantų. Jo gamybai panaudotos natūralios medžiagos- tik natūralūs saldikliai: eritritolis ir Stevia. Šie saldikliai palankūs sveikatai, nes  nedidina cukraus kiekio kraujyje.

Svoris:  75 g

Sudėtis:  kakavos masė (50%), polidekstrozė (pluoštas), eritritolio (19%), kakavos sviestas, saulėgrąžų lecitinas, natūralus vanilės aromatas, Stevia glikozidas.

100 g produkto:

Energetinė vertė: 422 kcal / 1733 kJ

Riebalai: 36,5 g

  • tame tarpe sočiųjų riebalų: 21,8 g

Angliavandenių: 22,2 g

  • tame tarpe cukrų: 0,8 g
  • tame tarpe poliolių: 18,8 g (eritritolio *)

Ląstelienos: 28,4 g

Baltymų: 6 g

Druskos: 0,15 g

Maistinę vertę 80 g:

Energetinė vertė: 338 kcal / 1386 kJ

Riebalų: 29,2 g

  • tame tarpe sočiųjų riebalų: 17,4 g

Angliavandenių: 17,8 g

  • tame tarpe cukrų: 0,6 g
  • tame tarpe poliolių: 15 g (eritritolio *)

Pluoštas: 22,7 g

Baltymai: 4,8 g

Druska: 0,12 g

* Eritritolis nekelia cukraus kiekį kraujyje, Glikemijos indeksas 0

PASTABA: vienu metu neviršyti  30 gramų eritritolio, nes gali veikti kaip vidurius laisvinantis produktas.

Gamybos įmonių Lub Maisto AB “(Švedija).

2.35

Neturime

Platesnis aprašymas

  • Be pridėtinio cukraus (0,6 g natūralių cukrų 80 g šokolado)
  • Puikus  kakavos skonis
  • Unikalus šokolado receptas su saldžia ląsteliena, natūraliais saldikliais Stevia ir eritritoliu
  • 100 g produkto tik  2,6 g grynųjų angliavandenių 

Atsiliepimai (0)

Būkite pirmoji parašius atsiliepimą!

Parašykite pirmą atsiliepimą apie “Tamsus šokoladas su stevia”