Juodas šokoladas su stevia ir riešutais

Tai tamsus šokoladas be pridėtinio cukraus, palmių riebalų ir nepaprastai gero kakavos skonio. Jis maloniai tirpsta burnoje, neapvelia liežuvio, negadina dantų. Jo gamybai panaudotos natūralios medžiagos- tik natūralūs saldikliai: eritritolis ir Stevia. Šie saldikliai palankūs sveikatai, nes  nedidina cukraus kiekio kraujyje. Riešutai, esantys šokolade, dar labiau mažina šio deserto GI (glikeminį indeksą).

Svoris:  75 g

Sudėtis:  kakavos masė (50%), polidekstrozė (pluoštas), eritritolio (19%), kakavos sviestas, saulėgrąžų lecitinas, natūralus vanilės aromatas, Stevia glikozidas.

100 g produkto:

Energetinė vertė: 422 kcal / 1733 kJ

Riebalai: 38,6 g

  • tame tarpe sočiųjų riebalų: 20,3 g

Angliavandenių: 21 g

  • tame tarpe cukrų: 1,1 g
  • tame tarpe poliolių: 17.2 g (eritritolio *)

Ląstelienos: 26.8 g

Baltymų: 6.8 g

Druskos: 0,14 g

Maistinę vertę 75 g:

Energetinė vertė: 332 kcal / 1481 kJ

Riebalų: 29 g

  • tame tarpe sočiųjų riebalų: 15,8 g

Angliavandenių: 15,8 g

  • tame tarpe cukrų: 0,8 g
  • tame tarpe poliolių: 12,9 g (eritritolio *)

Ląsteliena: 20.1 g

Baltymai: 5.1 g

Druska: 0,11 g

* Eritritolis nekelia cukraus kiekį kraujyje, Glikemijos indeksas 0

PASTABA: vienu metu neviršyti  30 gramų eritritolio, nes gali veikti kaip vidurius laisvinantis produktas.

Gamybos įmonių Lub Maisto AB “(Švedija).

Sudėtis:  kakavos masė, polidekstrozė (pluoštas), eritritolis, kakavos sviestas, lazdyno riešutai, saulėgrąžų lecitinas, natūrali vanilė, Stevia glikozidai.

 

2.60

Neturime

Platesnis aprašymas

  • Be pridėtinio cukraus (0,8 g natūralių cukrų 75 g šokolado)
  • Puikus  kakavos skonis
  • Unikalus šokolado receptas su saldžia ląsteliena, natūraliais saldikliais Stevia ir eritritoliu
  • 100 g produkto tik  2,7 g grynųjų angliavandenių 

Atsiliepimai (0)

Būkite pirmoji parašius atsiliepimą!

Parašykite pirmą atsiliepimą apie “Juodas šokoladas su stevia ir riešutais”