Sukrin – Cukrinas

Džiaugiamės pristatydami JUMS naują funkcinio maisto (“Functional Foods”) produktą –SUKRIN.

SUKRIN – tai sveika cukraus alternatyva! JOKIŲ ANGLIAVANDENIŲ IR KALORIJŲ NETURINTIS NATŪRALUS CUKRAUS PAKAITALAS!

Jis saldus kaip cukrus, bet naudingas organizmui.

Sukrino nauda sveikatai:

*Sukrin gali pagerinti dantų būklę. Jis apsaugo jūsų dantis, stabdydamas bakterijų augimą burnoje, sumažina ėduonies poveikį.

*Veikia kaip antioksidantas. Tyrimai rodo, kad Sukrinas gali kovoti su laisvaisiais radikalais organizme.

*Gali padėti apsaugoti kraujagysles nuo žalojančio perteklinės gliukozės ir jos svyravimų poveikio.

Jis  gaminamas iš natūralių, ne GMO produktų ir yra sertifikuojamas kaip maistas be gliuteno.

SUKRIN tapo mėgstamas žmonių, norinčių sulieknėti, besilaikančių mažo angliavandenilių ir kalorijų  kiekio mitybos plano, sergančių diabetu, onkologinėmis ligomis, propaguojančių  Paleo bei Keto mitybą.

Viena pakuotė: 500g biraus, smulkaus kristalinio SUKRIN saldiklio

Produkto vertė 100 g:

Energetinė vertė/0 kcal  |  Riebalai: 0 g  |  Angliavandeniai: 0 g*  |  ląsteliena: 0 g  |  Baltymai: 0 g  |  Druska: 0 g

7.90

Liko 4

Platesnis aprašymas

Privalumai:

*Gamtinės kilmės ir natūralus gamybos procesas.

*O angliavandenių ir O kalorijų!

*Antioksidantas

*Nepažeidžia dantų, saugo nuo apnašų ir karieso

*Sveika cukraus alternatyva

*Nesukelia gliukozės šuolių kraujyje

* Glikemijos indeksas (GI) = O

 

Unikalios savybės:

Sukrin panašus į paprastą cukrų, tik ne toks saldus – maždaug 30 % mažiau saldus nei cukrus. Jį galima naudoti visur,  kur iki šiol dėjote cukrų: į  košes, karštus gėrimus, kepinius, padažus, uogienes ir t.t. Yra klasikinis ir biologiškai sertifikuotas Sukrin.

SUKRIN + yra su stevia ir 2 kartus saldesnis nei cukrus

SUKRIN 1 taip pat yra su trupučiu stevijos, todėl atitinka saldumas yprastam cukrui

SUKRIN MELIS yra kaip cukraus pudra ir atitinka saldumas cukrui

 

100% saugus ir natūralus

Daugelis žmonių jau žino cukraus žalą ir stengiasi jo atsisakyti. Taip pat žinomas neigiamas dirbtinių saldiklių poveikis. Todėl šis saldiklis – norintiems gyventi sveikai ir mėgautis saldumu.

Sukrin sudaro eritritolis, kuris yra vaisiuose, daržovėse ir grybuose. Eritritolis natūraliai randamas tokiuose maisto produktuose kaip kriaušės, vynuogės, melionai.

Sukrin gaminamas natūraliu fermentacijos procesu, kuriame kaip žaliava naudojamas vynuogių cukrus. Tai toks pat metodas kaip vyno ir jogurto gamyba. Po fermentacijos produktas išvalomas, šildomas ir filtruojamas, kad nebūtų jokių likučių. Todėl visiškai saugu naudoti Sukrin net jei netoleruojate mielių, grybų ar turite Candida.

Palyginkite saldiklių glikeminį indeksą ir pamatysite, kad tik du natūralūs saldikliai STEVIA ir SUKRIN yra palankūs sveikatai ir tinka diabetu, onko, nutukimu sergantiems ir, žinoma, sveikiems žmonėms.

Sukrin – tai norvegiškas prekės ženklas. Praėjus 10 metų po pirmos pakuotės išleidimo, Sukrin įsitvirtino pasaulio rinkoje ir yra parduodamas 25 šalyse.

Naudojimo sritys: bet kur, kur norėtumėte naudoti valgomąjį cukrų.

Kepant kepinius net nereikia dėti tiek pat SUKRIN kiek cukraus, nes jis pasidaro saldesnis.  Patariama dėti iki 80%  recepte nurodyto cukraus kiekio.

Tyrimai rodo, kad Sukrin neveikia insulino kiekio kraujyje. Sumaišydami Sukrin su FiberFin ir migdolo miltais maisto gaminimui, galite dar labiau sumažinti poveikį cukraus kiekiui kraujyje .

Rekomendacija: jei bus naudojamas per didelis SUKRIN saldiklio kiekis, skonis gali  turėti aušinimo efektą ar metalo poskonį. Kepiniai, pagaminti su pernelyg dideliu šio saldiklio kiekiu, gali pasirodyti sausi ir sunkūs. Nepatarima naudoti daugiau kaip 80% viso recepte nurodyto cukraus kiekio.

 

Atsiliepimai (0)

Būkite pirmoji parašius atsiliepimą!

Parašykite pirmą atsiliepimą apie “Sukrin – Cukrinas”