Eritritolis – SUKRIN MONK FRUIT 454g

5.00 out of 5 based on 1 customer rating

Sukrin Monkfruit yra natūralus produktas, sveika cukraus alternatyva!

JOKIŲ KALORIJŲ NETURINTIS NATŪRALUS CUKRAUS PAKAITALAS! 0 Glikeminio indekso!

Eritritolis natūraliai atsiranda kriaušėse, melionuose ir grybuose.

Jis  gaminamas iš natūralių, ne GMO produktų ir yra sertifikuojamas kaip sveikas maistas be gliuteno 0 GI.

Pagaminta: Norvegijoje

 

Viena pakuotė: 454g biraus, smulkaus kristalinio saldiklio.

 

9,60

Liko 27

Aprašymas

Jis saldus kaip cukrus, bet naudingas organizmui!

Neturi įtakos cukraus lygiui kraujyjeTyrimai rodo, kad ERITRITOLIS neveikia organizmo cukraus ar insulino kiekio kraujyje. Sumaišydami KEPINIUOSE ERITRITOLĮ su FiberFin ir migdolų miltais, galite dar labiau sumažinti cukraus kiekiui kraujyje poveikį.

Sukrin MONK FRUIT sudaro eritritolis, kuris yra vaisiuose, daržovėse ir grybuose ir truputėlis MONK vaisiaus ekstrakto.
Produktas pagamintas natūralaus fermentavimo būdu, jame nėra dirbtinių priedų.

Monk vaisiai žinomi kaip luo han guo. Tai nedidelis melionas, kurio gimtoji šalis yra Kinija ir Tailandas. Monk vaisiai buvo naudojami kaip saldiklis ir šimtmečius Rytų medicinoje –vaistažolių priemonėje. Tik neseniai jis  tapo plačiau prieinamas Jungtinėse Valstijose džiovintų miltelių pavidalu.

Monk vaisių ekstraktas yra patrauklus dėl trijų pagrindinių priežasčių:

1.neįtikėtinai saldus,

2. nedaro įtakos cukraus kiekis kraujyje,

3.kalorijų praktiškai nėra.

Be to, nėra žinoma šalutinio jų poveikio, o Amerikos Maisto ir vaistų administracija MONK vaisių ekstraktą priskiria „visuotinai pripažintą“ (GRAS), net jei sergate diabetu.

Privalumai:

*Gamtinės kilmės ir natūralus gamybos procesas.

*O angliavandenių ir O kalorijų!

*Antioksidantas

*Nepažeidžia dantų, saugo nuo apnašų ir karieso

*Sveika cukraus alternatyva

*Nesukelia gliukozės šuolių kraujyje

* Glikemijos indeksas (GI) = O

 

Unikalios savybės:

Sukrin panašus į paprastą cukrų, tik ne toks saldus – maždaug 30 % mažiau saldus nei cukrus. Jį galima naudoti visur,  kur iki šiol dėjote cukrų: į  košes, karštus gėrimus, kepinius, padažus, uogienes ir t.t. Yra klasikinis ir biologiškai sertifikuotas Sukrin.

SUKRIN + yra su stevia ir 2 kartus saldesnis nei cukrus

SUKRIN 1 taip pat yra su trupučiu stevijos, todėl atitinka saldumas yprastam cukrui

Naudojimo sritys: bet kur, kur norėtumėte naudoti valgomąjį cukrų.

Kepant kepinius net nereikia dėti tiek pat SUKRIN kiek cukraus, nes jis pasidaro saldesnis.  Patariama dėti iki 80%  recepte nurodyto cukraus kiekio.

 

Atsiliepimai (1)

  1. gostauciuke (įsigijo produktą)

    Sveiki, įsigijau šio produkto. Dariau kremą tortui, tačiau man trūko saldumo. Sakykite ar šitas produktas ir paprastas Eritritolis vienas ir tas pats ar yra skirtumas.

    • Virgilijus

      Sveiki. Kiekvieno skonis skirtingas. Eiritritolis turi 70% cukraus saldumo. Eritritolių saldumas Eritritolis Monk man yra truputį saldesnis nei eritritolis Sukrin arba mūsų populiariausias eritritolis 900g įpakavime. Kitam kartui siūlyčiau įdėti daugiau eritritolio, kad gautumėt reikiamą saldumą.

Pridėti atsiliepimą

You may also like…